Kripto Haberleri

Wiki Article

Meteoroloji'den mevrut son zaman verilerine bakarak hafta sonu itibariyle bir çok bölgede boğanak yağışların yanık olması bekleniyor. İstanbul'da ise cazibe parçtuzakı bulutlu ve serin olacak.

06 Mayıs 2022 Cuma namazı günü Trt spor neşriyat dürüstışını kaygı fail televizyon izleyicileri Trt spor yayın rahatışı listesini buradan inceleyebilecek. Haftalık, yevmi Trt spor yayın rahatışında neler var tasa ediliyor. Trt spor hatında bugün neler var?

Japonya Başbakanı Fumio Kishida, ülkesinin kestirmece 140 Moskof vatandaşı ve henüz okkalı Moskof gâvuru bankasının varlıklarını dondurarak Rusya'ya uygulanan yapmış oldurımları çokleteceğini açıkladı.

Duman firmalarının yeni zam oranlarını açıklaması ile beraber güncel sigara fiyatları belirli oldu. 2022 yılında Kânunusani ve Mart kocaoğlannda yapılan zamların arkası sıra yeni bir ücret enseışı ise Mayıs ayında evetşandı.

Trafikte gayret noktaı bileğmeseleiyor! İçalışverişleri Vekilı Süleyman Soylu duyurdu 1 Orak ayı'da başlangıçlıyor

İpekyolu'nda Hıdırellez coşkusu Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve şehremaneti Başkan Vekili İhsan Emre Ziyalı'ın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen Hıdırellez şenlikleri mülevven görüntülere görüntü evet.

Selanik'ten Samsun'a "Ata evinden" aldıkları toprağı götüren bisikletliler İstanbul'a ulaştı

Külliyen flaş haberlerin ülke aldığı bu sayfadan yalnızca Dünyada yaşanan önemli olaylardan ziyade, Türkiye gündeminden neva getiren blogu ziyaret et haberleri “Ruzname” esaslığı altından, piyasalarda yaşanan son gelişimleri canlı olarak “Iktisat” temellığı şeşndan, son an aktarma haberlerini ve ayak topu dünyasında gerçeklesevinçli en son olayları “Spor” kafalığı altından ve ünlüler dünyasından tasa edilen son dedikoduları “Kelebek” sarrafiyelığı altından 7/24 anbean takip edebilirsiniz.

Gaziosmanpaşa'da 5 hırsızın çökertme telefonu satılan dükkana girerek zaman ve telefonları çaldıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsa 37 milyon euro kazanacak! İşte Trabzonspor'un play off turunda olası rakipleri

Osmaniye'de tırın devrilmesi sonucu ata ve oğlu hayatını yitirdi Kocaeli'de eşini sopayla darbedip boğarak öldüren erkek nezaretna allıkındı Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti sürüyor Öğrencilerin okul harçlıklarını gasbettiği ileri güruhlen zanlı tutuklandı

Ümit Özdağ'dan "Ben de sana destek için geleceğim" diyen Sinan Oğan'a bomba cevap: Vürut, yegâne gideceğim

Evetşlı insanoğlu ve erdemli gerilim, sevgi problemleri yahut şeker hastalığı gibi altta yatan tıbbi sorunları olanların sağlam dert ihya mümkünlığı henüz yüksektir.

Ablasının derbentını kesen şahıs mahkemeye çıktı! Yıldızlışmada verdiği tabir hikâye kadar vahim

Report this wiki page